Bliv elev

Du kan sende os en ansøgning om optagelse på skolen via vores online optagelsesskema, så bliver du og din familie inviteret til at besøge os. Du kan også komme forbi skolen på Efterskolernes Dag, som ligger den sidste søndag i september hvert år, Efterskolernes Aften den anden onsdag i januar eller til et af skolens andre Åbent Hus arrangementer. Der er også mulighed for at hente et optagelsesskema i PDF-format.
Ved at udfylde optagelsesskemaet accepterer du skolens optagelsesbetingelser og vores forventninger til dig som elev. Når du har udfyldt formularen, bedes du printe og sende den med posten til skolen:

Bavnevej 5, Sdr. Resen
7470 Karup J.

Hvis du sender en ansøgning om optagelse, reserverer vi en plads til dig, indtil du har været på besøg. Under alle omstændigheder, skal I ikke betale for indmeldelse, før I har besøgt skolen.

Når du har været på besøg og har meddelt, at du ønsker at tage et år på Kongenshus Efterskole, betragtes du som meldt ind. Herefter sender vi en bekræftelse og opkræver et indmeldelsesgebyr.

Bliv elev på Kongenshus Efterskole og få en uforglemmelig oplevelse med i bagagen.

Bliv elev og oplev livet på Kongenshus Efterskole