Skoleår 8. klasse 9. klasse 10. klasse
2016/17 Ingen pladser Ledige pladser Ledige pladser
2017/18 Ledige pladser Ledige pladser Ledige pladser

Her på Kongenshus Efterskole har vi plads til 84 elever. 16 af disse pladser tilbyder vi til 8. klasseelever.

Vi vil gerne have, at du besøger skolen inden optagelse. Vi har jævnligt besøgsaftener men kan også lave en aftale om besøg på en anden dag, hvis det passer dig bedre.

Vi optager elever hele året rundt. Skolestart er normalt i august, men hvert år oplever vi, at der kommer nye elever til i løbet af efteråret, hvis vi har ledige pladser.
Efter jul er det forbundet med et større bogligt arbejde at skifte skole, hvorfor færre elever starter på skolen i foråret. Er du parat til at gøre det arbejde, der ligger i at blive klar til afgangsprøverne efter et skoleskift i foråret, er du naturligvis også velkommen til at starte sent på skoleåret.

Læs mere om indmeldelse her.

Kongenshus Efterskole undervisning - vi har ledige pladser