Optagelsesskema

Der er mange gode grunde til at tage et år hos os på Kongenshus Efterskole. At være væk hjemmefra og få ansvar modner på en ganske særlig måde. Man er sammen med sine klassekammerater (og undervisere) på en helt anden måde, hvilket giver et tæt fællesskab.

Har du allerede besluttet dig for at blive elev – og har du allerede besøgt os her på skolen, mangler du blot at blive meldt ind.

Er du stadig ubesluttet, kan du få et indblik i, hvordan det er at gå på Kongenshus Efterskole både ved at læse beretninger fra gamle elever og ved at komme på besøg hos os.

Vi glæder os til at se dig. Har du endnu ikke besøgt skolen, kan du tilmelde dig til én af vores besøgsaftener.

Ved at udfylde nedenstående optagelsesskema accepterer du Kongenshus Efterskoles optagelsesbetingelser.