Linjefag

Vi har tidligere kørt med 9 forskellige linjefag, men fra det kommende skoleår sker der nogle ændringer. Dels går vi fra at have 9 linjefag til at have 5. Vi går også tilbage til det mere traditionelle og de gode gamle navne på fagene, som er til at forstå.

Fra skoleåret 2017/2018 tilbyder vi her på Kongenshus Efterskole altså disse linjefag:

Boksning – både kamp- og motionsboksning, og vi samarbejder med Herning Bokseklub

Fitness – kom i form og brug energien i vores fitnesslokale

Friluftsliv – begiv dig ud i den skønne natur omkring KE

Kunst og håndværk – se, rør, tænk, udform og slip kreativiteten løs

Musik – syng, spil og brug de musikalske muskler

Alle elever kan på tværs af årgange vælge 2 linjefag pr. skoleår – et ad gangen. Det er ikke sikkert, at alle fem linjefag bliver udbudt i begge perioder. Alle linjefagene vil blive udbudt i løbet af året. Vi tilstræber, at du får dit 1. ønske, men der skal være min. 8 elever, der vælger faget, før det bliver oprettet.

Du må gerne vælge det samme linjefag i begge perioder forudsat, at det bliver udbudt. Vi har dog valgt at køre med to perioder, så du har mulighed for at prøve kræfter med to forskellige fag. Det giver dig chancen for også at prøve noget helt andet, end du havde tænkt på, da du meldte dig ind på skolen. Måske opdager du i løbet af første valgperiode, at der var et andet linjefag, som faktisk også passer godt til dig, og som du gerne vil prøve.

På skemaet fylder linjefagstimer til sammen ca. 3 timer ugentligt. Dette vil typisk være fordelt over to moduler af 1,5 time.