Kongenshus Efterskole
Viden om verden
og dig.

Boksning

 

Har du ledt efter en skole med boksning på skemaet?
Har du dyrket, eller dyrker du boksning i din hjemby med håbet om at komme videre i din udvikling som bokser – og du vil samtidig gerne på efterskole?
Har du dyrket anden kampsport, og kunne du tænke dig at udvikle nye færdigheder i boksesporten?
Har du lyst til samtidig at være en del af et miljø, hvor det boglige også fylder meget?

Så sidder du nu med muligheden for at vælge den helt rigtige efterskole. Kongenshus Efterskole er nemlig Danmarks første efterskole med boksning som linjefag! Her bokser både drenge og piger.

boksning linjefag

Ud over boksning lægger Kongenshus Efterskole også vægt på sund kost og motion. Hver dag starter med morgentur, så vi sikrer, at du som elev får en god start på dagen, allerede inden du går til det velassorterede morgenbord.

Træningen på bokselinjen består af følgende:
● opvarmning
● teknisk træning
● handsketræning
● koordinationstræning
● konditionstræning
● styrketræning
● specifik bokserelateret fysisk træning
● løbetræning for boksere
● afspænding

boksning linjefag

Kongenshus Efterskole Boksning (KEBK) sender jævnligt boksere af sted til kampe – både diplomkampe og alm. kampe – når de ellers er kampklare og har passet både træning og skoleting. Du kan selvfølgelig stadig bokse kampe for din hjemklub, når det ellers passer ind i dit øvrige skoleprogram, og du desuden er ”fit for fight”.

Du undervises i love og reglementer, træningsplanlægning, psykologisk træning, definitioner på forskellige træningsformer samt en masse om kost og idræt.

Har du ikke bokset kamp før, er der muligheder for diplomkampe og derefter rigtige kampe. På bokselinjen har du ganske enkelt mulighed for at bruge din krop på en masse forskellige måder. Hvis du har behov for at styrketræne, har skolen også flotte faciliteter til dette, det er bare at komme i gang.

Oplev bokselinjen, Se videoen her!

Besøgsaftener
Kom og oplev skolen og få en rundvisning til næste besøgsaften.

Tilmeld