Kongenshus Efterskole
Viden om verden
og dig.

Europarejsen

Linjefaget Europarejsen er for dig, som vil have hele Europa som din hjemmebane. Du har lyst til at rejse, planlægge rejser og vil vide en masse om de lande og byer du besøger.

Europarejsen - planlægning, tilrettelæggelse og ansvar

Eleverne på Europarejsen er, sammen med et par af skolens ansatte, ansvarlige for at planlægge, tilrettelægge og gennemføre årets studietur for hele skolen. Skolen udstikker rammer og budget for rejsen og så er det ellers med at finde ud af at sammensætte et program som giver alle en spændende og speciel oplevelse, når hele skolen drager af sted på studietur.

Europarejsen - planlægning, tilrettelæggelse og ansvar

For at kunne planlægge en rejse, er det nødvendigt at kende til de steder vi skal besøge. På Europarejsen arbejder vi derfor med mange forskellige vinkler på undervisningen, det kan være den praktiske rejseplanlægning, priser på rejser, kulturforskelle mellem Nord- og Sydeuropa, økonomiske forskelle mellem Øst- og Vesteuropa eller arbejde med de mange regionale konflikter som har præget Europa gennem tiden. EU spiller også en rolle, men der er også lande som ikke er med i “klubben” og medlemslande som er meget skeptiske omkring netop deres udbytte af medlemsskabet i EU, det vil vi også beskæftige os med.

Europarejsen - planlægning, tilrettelæggelse og ansvar

 

 

"Kast dig ud i det! Det bliver dit bedste år, hvis du giver det en chance."
- Kristian -

Besøgsaftener
Kom og oplev skolen og få en rundvisning til næste besøgsaften.

Tilmeld