Viden om verden
og dig.

Europarejsen

På linjefaget Europarejsen beskæftiger vi os med dannelsesrejser til udvalgte europæiske lande. Det vil kræve engagement og motivation fra eleverne. For skoleåret 2016/17 har vi valgt en kombination af Tyskland og Polen.

Eleverne laver research for at forberede skolens fælles studietur til det givne land og kommer til at opholde sig i landet ca. en uge, hvor de også vil gå i skole. Vi vil derfor lære lidt af sproget, hvis det ikke er engelsk, tysk eller fransk for at kunne begå os.

Vi lærer om kulturforskelle, befolkningsstruktur, industri og livsbetingelser, som befolkningen i det aktuelle land er genstand for. Endvidere lærer vi om madkultur og madtraditioner.

Hvis landet er medlem af EU, ser vi på fordele og eventuelt ulemper ved medlemskabet, eller hvilke konsekvenser det har at stå udenfor EU.

Dette kunne være linjen for dig, som drømmer om en karriere i rejsebranchen, politik eller internationale virksomheder.

Europarejsen

Kongenshus Efterskole på studietur