Kongenshus Efterskole             Nærvær og samvær gi'r selvværd.

Fitness

På linjefaget Fitness er der plads til alle uanset størrelse og form. Du behøver ikke være super fit for at vælge Fitness som linjefag – det er vigtigere, at du er indstillet på at blive det.

Ud over at komme i form, har vi på Fitnesslinjen også fokus på fedtforbrænding og kostråd både individuelt og i grupper. Det betyder altså, at du på denne linje ikke bare skal brænde kalorier af. Du vil også blive klogere på, hvordan man forbrænder, og hvilken betydning det, vi putter i munden, har.

Det betyder dog ikke, at der vil blive lavet specialkost til dem, der går på Fitnesslinjen. Det handler om at give dig viden, så du selv kan træffe nogle bevidste sunde valg i forbindelse med såvel hoved- som mellemmåltiderne.

Her på Kongenshus Efterskole har vi vores eget fitnesslokale, der ligger i vores halbygning ved siden af bokselokalet, som vi også gør brug af. Fitnesslokalet er udstyret med forskellige træningsmaskiner, som du naturligvis vil blive introduceret til, hvis du ikke allerede kender dem. På linjefaget Fitness skal vi også have gang i step, vægte elastikker m.m.

Både fitness- og bokselokalet står også til rådighed i fritiden. Så hvis du har lyst til at træne noget ekstra, er der bestemt mulighed for det. Nogle aftener tilbyder aftenvagten måske også en aktivitet i fitnesslokalet.

Hvis du har skader, er det vigtigt, at du fortæller det fra dag 1, så vi kan være opmærksomme på det fra start og tænke det ind i din træning. Er du i gang med at genoptræne noget, vil vi også gerne vide det.

Linjefaget Fitness er til dig, der gerne vil bruge din krop og blive klogere på, hvordan du kan gøre noget godt for den og få den til at yde mere. Vi udfordrer dig – og er du klar på at tage udfordringen op, så spring ud i linjefaget Fitness.

Fitness på Kongenshus Efterskole

"Kast dig ud i det! Det bliver dit bedste år, hvis du giver det en chance."
- Kristian -

Besøgsaftener
Kom og oplev skolen og få en rundvisning til næste besøgsaften.

Tilmeld