Kongenshus Efterskole
Viden om verden
og dig.

Outdoor

outdoor efterskole

Outdoor linien er for dig der gerne vil have oplevelser i naturen, udfordre dine evner til at klare dig med de forhåndenværende midler og lære at passe på både dig selv og naturen. På outdoor linien vil du også få mulighed for at benytte skolens klatretårn, løbe orienteringsløb, overnatte ude, bruge svedehytten, fiske i Danmarks måske bedste fiskevand – Karup Å og måske også tage jagttegn.

Skolens klatretårn er en populær aktivitet, ikke kun for outdoor-folket, men også for skolens andre elever. Ud over klatreaktiviteten har vi anskaffet en slackline, så der er noget at give sig til, mens man venter på at komme op i tårnet eller på skolens udendørs klatrevæg.

Klatrevæg på outdoor efterskole

Outdoor som bogligt fag? En del af undervisningen i Outdoor består af boglig undervisning i overlevelsesteknikker og kendskab til vildmarksliv i Skandinavien, ligesom skolens årlige skitur også vil give mulighed for at prøve kræfter med overnatning ude i vinterlandskabet. Du vil også få mulighed for at fisk ei noget af Danmarks bedste fiskevand, nemlig Karup Å.

Oplev outdoorlinjen, Se videoen her!

Besøgsaftener
Kom og oplev skolen og få en rundvisning til næste besøgsaften.

Tilmeld