Viden om verden
og dig.

Valgfag

Hver uge skal alle elever have et valgfag. Ligesom med linjefagene, kan man prøve tre forskellige i løbet af skoleåret. Valgfagene varierer fra år til år og er der, hvor vi kan udbyde noget nyt, hvis der er elever eller lærere som får en god ide. Nye valgfag i skoleåret 2015/16 bliver bl.a.

Mountainbike og Løb – Vi kører i naturen omkring skolen så alle kan blive udfordret og prøve kræfter med at cykle offroad. Du skal selv medbringe en egnet cykel. Ud over at bevæge os på to hjul skal vi også arbejde med at bevæge os på to ben. I løbet af året deltager vi i en række løbearrangementer og vi skal selv arrangere Kongenshus Løbet ´16 som er et halvmaraton på heden omkring Kongenshus Efterskole.

Personlig Udvikling, Motivation og Selvtillid – lær at sætte mål, se dine udviklingsmuligheder og flytte ståsted. Vi arbejder med professionelle værktøjer og teknikker som giver dig de bedste muligheder for at nå dine mål.