Viden om verden
og dig.

Efterskole 8. klasse på Kongenshus Efterskole

Kongenshus Efterskole er en af de efterskoler der tilbyder, at du kan begynde på efterskole allerede i 8. klasse.

Med efterskole i 8. klasse kommer du til at opleve efterskolelivet for fuld udblæsning. I løbet af skoleåret bliver du udfordret og får oplevelser på mange måder bl.a. i forbindelse med arrangementer, turer og meget mere.

Du får en række nye klassekammerater, men kommer også til at opleve undervisning som er målrettet dine behov. I fagene Dansk, Matematik og Engelsk arbejder vi med niveaudeling på tværs af årgangene, så alle elever får undervisning, som er målrettet netop deres niveau.
Det er derfor ikke længere pinligt, hvis du gerne vil vide mere og fordybe dig i et fag, eller hvis du er nødt til at stille spørgsmål til læreren for at få den nødvendige hjælp, den hjælp har de andre elever på holdet nemlig også brug for. Du kan derfor opleve at sidde sammen med elever i både 8. klasse, 9. klasse og 10. klasse på samme hold.

Du får også mulighed for at vælge to linjefag i løbet af skoleåret. Brænder du totalt for ét bestemt linjefag, må selvfølgelig gerne vælge det for hele året.

8. klasse efterskole kan være for dig, der måske alligevel skal skifte skole efter 7. klasse. Eller måske trænger du bare til at prøve noget nyt? Så kunne 8. klasse på Kongenshus Efterskole være det helt rigtige.